En smule retfærdighed

Rasmus Probenda kommer til at bøde for din rå og meningsløse handling – han er idag blevet idømt 7 års fængsel. Det kan man kun være glad for i mine øjne. Den oprindelige dom, var helt til grin. At der ingen vindere er i den situation er klart nok, men straffes det skal han, og det bliver han. Om det så endda er nok ved jeg ikke, men det er vel i princippet aldrig nok, men kan desværre heller ikke bringe ofret til live igen.

Tilføjelse – Du kan stemme her, hvad du synes om dommen.

8 tanker om "En smule retfærdighed"

  1. Det er en frygtelig forbrydelse, ingen tvivl om det.. Det kunne formentlig være undgået hvis systemet ikke havde fejlet totalt, der var ingen der handlede på knægtens adfærd selvom det skreg til himlen at det var helt galt.. Hvorfor? Jo, der skulle spares penge i den kommunale forvaltning..

    Jeg ved ikke om du så dokumentarprogrammet om sagen?

  2. Trusru – Nej det det gjorde jeg desværre ikke. Jeg håber, den bliver genudsendt nu her, hvor den er ekstra, ekstra aktuel. Kunne være jeg lige skulle tjekke. Jeg ved godt, systemet har fejlet, og det er også forkert, men det skal han altså ikke straffes mindre af i mine øjne.

  3. Helt enig med Trusu. Systemet har fejlet. De burde have smidt ham bag tremmer for længe siden, så han ikke kunne gøre mere skade end han allerede havde gjort på det tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>