Det der med hundehvalpe og….

Jeg gik som “Katten om den varme grød” for at få taget et foto af den her hundehvalp, som vitterligt var cute, cute…. Problemet var, at det var ejeren jo også og havde ikke behøvet hundehvalp til noget som helst. Nå, jeg plejer ellers ikke at være generet, men ….. så det endte med det her, som faktisk også er meget sødt ;-)

2 tanker om "Det der med hundehvalpe og…."

  1. Lone – Ikke at han ikke godt måtte “misforstå”, for jeg synes bestemt han var meget sød og se på, men de fleste gange var han omringet af “en kødrand” af venner, og her sad han og ventede på nogen, så jeg fortrak. Men det kan jo være, han kommer igen ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield