Salatfrokost fra Irma


Salaterne i deres æsker øverst og nederst ses de fra ve: Hummus, Tabuleh (couscoussalat), Linsesalat og Rødbedesalat

Igår talte jeg i telefon med en heste/staldveninde. Det gør vi af og til, og at sige at vi begrænser os, når vi endelig taler, ville være synd at sige. Tror det også igår blev til henved 2 timer. Der er kun en veninde mere, hvor vi i den grad “går amok”. Men kors det er rart at få “vendt verden” – især når man er sådan lidt øv. Det hjælper altid at få en sludder med hende her. Hun kan altid få mig til at grine og smile af livet, med sin fede form for humor, bortset fra hun bare er en sød og klog pige. Så det var dejligt. Blandt mange ting vi drøftede, var mad! Altid et dejligt emne. Hun havde lige igår købt lækre salater hos sin lokale Take-away, og det kunne jeg da godt tænke mig at have, sådan en her omkring.

Det har vi ikke endnu, men mon ikke det også kommer. Nu har vi da fået en Thai-ting, så…. Ihvertfald så mindede hendes salater mig om, at de i den lokale Irma’s delikatesseafdeling, har den her gode couscoussalat, så sådan en bestemte jeg, at jeg ville have til frokost. Det viste sig så, at de i det hele taget havde tilbud på de her mellemøstlige salater. Så jeg endte med et udvalg. Så kunne jeg prøve, hvad jeg ville investerer i en anden gang. Dog ikke så billige som hos min venindes Take-Away, men sundere og lækrere end så meget andet, jeg kunne have fyldt i hovedet. De har iøvrigt også lækre pastasalater.

2 tanker om "Salatfrokost fra Irma"

  1. Mahalo – Ja det er meget rart at have den mulighed, engang imellem, hvis man er i det dovne hjørne. Det kan vi jo alle være. Det er nogen meget lækre ting, de har i vores Irma. Men lige de her salater er så ikke noget, de selv har lavet. Men de de har en tilsvarende couscoussalat i delikatessen og pastasalaterne laver de også selv. Humus’en, som er noget af det lækreste jeg har fået, er fra et firma, der hedder Kai Due A/S – det kan da være, du kan få din Brugs til at tage hjem? Et forsøg værd. De fører også mange andre salater, som du kan se på sitet. De andre ting, er fra Sunsalat, hvor du også kan kigge.

  2. I er heldige at kunne vælge sunde take-away’er!

    – Det er noget vi mangler – ja, ok vores lokale Brugs har en salatbar, hvor man for en 20’er selv kan “bikse” noget i plastbeholder – men det er ikke det samme som det du viser på billedet! 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *