Deadline

De skal være færdige med deres roderier og sporarbejde den 30. november. Det betyder, at der ikke er tid for at holde weekend. Her for lidt siden hoppede det stakkels hus igen i sin grundvold og jeg styrtede ud for at se, hvad der adstedkom den larm…… Der var basis for endnu en monstermaskine som det ses. Der sker nu også meget dernede nu. Hvor det i starten bare lignede uorganiseret kaos, så er der faktisk facon på det nu, og man kan da se, det rykker ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield