Nye oplevelser

Til trods for, at jeg har fulgtes med Garbo nu i 15 år, så kan hun stadig overraske mig :) Her forleden gjorde hun noget, jeg ellers har prøvet at animere hende til flere gange uden held. Først satte hun sig på matronefacon foran skærmen, mens jeg sad og skrev og senere fandt hjørnet af skrivebordet så nåde for en lille hviler. Det var – synes jeg jo – svært hyggeligt at have hende der, omend det var en relativt kort fornøjelse. Det kan være, hun gik fordi, hun blev fornærmet over, at jeg fotograferede. Det er hørt før ;-)

2 tanker om "Nye oplevelser"

  1. Haha, skønt billede. Hun ligner den ene af mine katte, som ALTID skal ligge ved siden af skærmen når jeg sidder foran computeren. Han har sådan en besynderlig måde at krølle sig sammen på, som betyder “klø mig på maven”. Og det kan jeg jo ikke lade være med. Men det er altså ikke nemt at skrive med én hånd og nusse kat med den anden. :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>