Alternativ hjemrute

På vej hjem fra Karlebo, fik jeg lyst til at køre en alternativ rute istedet for bare at køre ad Isterødvejen. Det var så fantastisk smukt vejr, og jeg nød at køre bil for første gang i et pænt stykke tid, og i min højtalere gjorde IL DIVO, hvad de kunne for, at jeg simplethen svævede afsted i det smukke landskab. Det var dejligt. Fordelen ved at køre selv, er jo, at man kan stoppe når man vil og tage fotos, og det gjorde jeg så.

2 tanker om "Alternativ hjemrute"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield