Update


Jeg synes lige, I skal have en hurtig update på, hvordan det går her. Det går med hovedpine og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har en hjernerystelse. Jeg har stort set holdt mig i ro, og været på sofaen. Jeg har dog pillet det sidste Julestads ned og pakket ned i en kasse. Det er også det hele, og så har jeg fotograferet solnedgangen til jer. Jeg løber ind på sofaen igen. …

14 tanker om "Update"

  1. Du skal vist passe lidt på. Om ikke andet må du en tur forbi doktormanden, hvis det bliver ved. Det er ikke sundt at rende rundt med en hjernerystelse.

  2. Kære alle – Tusind tak for jeres søde hilsener! Jeg slog hovedet sammen med en af vores dejlige heste nede i stalden såmænd. Et hestehoved vejer en del, og så har han nok også ramt uheldigt. Lige på “bulen” i panden ved randen til håret.
    Og jeg skal nok holde mig i ro (det giver helt sig selv) og jeg skal også nok ringe lægen på mandag og tjekke med ham, om det er okay el. hvordan. Jeg værdsætter jeres omsorg og bekymring. Tusind tak!

  3. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Emailkonsultaion

  4. Jakob – Tusind tak, håber det går bedre med hånden også! Knus

    Helle K. – Jeg har forsøgt lægen og opgivet igen indtil videre. Kan godt være, jeg prøver imorgen, nu ser vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield