Update

Jeg synes lige, I skal have en hurtig update på, hvordan det går her. Det går med hovedpine og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har en hjernerystelse. Jeg har stort set holdt mig i ro, og været på sofaen. Jeg har dog pillet det sidste Julestads ned og pakket ned i en kasse. Det er også det hele, og så har jeg fotograferet solnedgangen til jer. Jeg løber ind på sofaen igen. …

14 tanker om "Update"

  1. Kære alle – Tusind tak for jeres søde hilsener! Jeg slog hovedet sammen med en af vores dejlige heste nede i stalden såmænd. Et hestehoved vejer en del, og så har han nok også ramt uheldigt. Lige på “bulen” i panden ved randen til håret.
    Og jeg skal nok holde mig i ro (det giver helt sig selv) og jeg skal også nok ringe lægen på mandag og tjekke med ham, om det er okay el. hvordan. Jeg værdsætter jeres omsorg og bekymring. Tusind tak!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Emailkonsultaion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>