Lidt mat i skokkerne

Jeg er lidt træt idag, synes jeg. Det har Garbo sin del af skylden for, for kl. 06.00 lavede hun et farligt hus. Så jeg stod op til sidst. Det var ellers min plan, at jeg skulle prøve at sove lidt længe, fordi dagen igår netop “trak tænder ud”. Det blev ikke. Nu er jeg stået tidligt op, og vil lave lidt af mine hængepartier herhjemme, få ryddet op og hængt lidt på væggene og sådan og så må jeg jo tage en eftermiddagslur, tror jeg.

Og så kunne det da også være, at jeg skal se lidt om den her Præsidentindsættelse….bare en lille smule. Ihvertfald god Indsættelsestirsdag til jer.

2 tanker om "Lidt mat i skokkerne"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield