Tid til hvile


Det er nu tid til at hvile. Jeg har været igang lige til nu. Jeg trænger i den grad og har ondt i ryggen. Imorgen skal jeg i sving igen så hvile må der til nu. Heldigvis får jeg bilen og opgaverne er af den sjove slags, men energi må der til. Rigtig god weekend foreløbig!

2 tanker om "Tid til hvile"

  1. Leif – Tusind tak, jeg har det fint til morgen, så det skal nok blive en god dag. Også god arbejdslyst og weekend til dig. Det kan være vi snakkes ved senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield