Udsalgshelvede

Jeg havde set ovensiddende reklame for Fødselsdagsudsalg. Jeg skulle “da lige” ned og kigge og have et par strigler og noget, og se, hvad der var ellers. Der var ikke noget som helst der var BARE LIGE der. Næh nej jeg stod i kø en time for overhovedet at komme ind i butikken og en time mere for at få lov at betale!!!!! Det gør jeg aldrig mere, det står helt fast. Men jeg fik nu købt nogen gode ting. 2 børster, 1 kardesk, en hovrenser, og et træktov og så Maddox vesten nedenfor. Den er rigtig lækker og var nedsat med 50%. Alt var nedsat med 40% og det bragte enhver hesteinteresseret kvinde/pige i miles omkreds på banen. Der var SÃ… mange mennesker. Far havde været sød og køre mig, så jeg kunne nå i stalden til føs’dag for et par af vores heste også. Stakkels ham, at han skulle vente sålænge. Men han havde da åndsnærvær til at foretage lidt ærinder imens.

Jeg nåede også fødselsdagen, men desværre var der mange, der allerede var ved at gå, da jeg kom, omend jeg kun kom en ½ time efter “festen” som sådan startede. Men jeg fik da afleveret en pose hestebolsjer (købe jeg iøvrigt også selv – med urter og hvidløg) som fødselsdagsgave, og fik noget af det lækre mad, de havde med. Far havde jo sat mig af, og bussen kører lige ofte i weekender, så den tog jeg så videre hjemover, da festen sluttede.

3 tanker om "Udsalgshelvede"

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Tak for gode mennesker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.