Susies kattefoto


Susie er stadig i Sydafrika. For tiden har hun besøg af sin kæreste, så jeg hører ikke så meget lige p.t. Men kender jeg hende ret, er hun på farten. For noget tid siden sendte hun mig dette dejlige foto, hun har taget af en af hendes venners kat. Jeg spurgte om jeg måtte bringe her, men hørte aldrig fra hende om det. Nu tager jeg så chancen og håber, det er okay – eftersom det er så godt. Hun lovede også nogen af hestene – men dem venter jeg stadig på……:)

4 tanker om "Susies kattefoto"

  1. Sikke en dejlig kat – og skønt billede.
    Jeg har selv nogle gange taget tilsvarende billeder af min kat – og der er noget særligt over sådan et nærbillede :)

  2. Jytte – Ja jeg synes også, det er flot. Katte er simpelthen noget af det bedste – lige i rumpen på hestene *S* Hyggeligt at høre fra dig! Jeg har også smidt en hilsen ovre hos dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield