Dansk bøf med løg, æble og peber 7,5 points

65 g hakkebøf (her stegt mængde)
½ Granny Smith æble
1 stort løg
½ peberfrugt
1 spsk. Maizena Mel
3 dl vand
2 dl minimælk
1 tsk. ketchup
½ terning okseboillon
Kulør efter smag
1-2 tsk. soyasauce
2x 5 gr smør
Kartofler til det antal points, der passer dig. Her fri mængde

Alle grøntsager svitses/simrer over lav varme i 5 gr smør til det er blødt og lækkert. Hakkebøffen steges i de andre fem gram. Når bøffen og løg er færdige, skylles panden med løg i vandet der hældes over på bøfpanden. Heri smuldres boillongerningen. Når den er er opløst og det koger tilsættes Maizena rystet sammen med mælken. Soaysauce, ketchup og kulør tilsættes. Reguler evt. konsistens med ekstra vand, men det skulle ikke være nødvendigt. Den glohede sauce hældes over kartoflerne og bøffen dekoreres med peber- æble og løgblanding. Bon appetit. Det var første gang, jeg lavdede min bøfsauce i den lette udgave, og jeg kan melde, at den smagte helt fortrinligt.