Vægtstatus -1,4 kg

girl_on_scaleopt.gifJeg kan være godt tilfreds! Det er jeg så også, og det er minimum, hvad jeg satser på ugentligt. Dog ved jeg, at vægten også står stille og alt det her, men jeg er nødt til at sætte målet højt, hvis jeg skal nå bare en brøkdel af, hvad jeg har sat mig for. Hvad der er realistisk, må vi så se til, men jeg vil ihverfald gøre mit.

3 tanker om "Vægtstatus -1,4 kg"

  1. Lene – Det er jeg bestemt også, glæder mig til jeg kan sige, at nu er der røget 5, 10 kilo, så vil man også rigtig kunne se det. Men selv denne “smule” kan mærkes.

    Karin – Tusind Tak. Du kan tro, jeg har fundet gnisten, det er dejligt. Også pøj-pøj til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.