Et favorithus

Igår på min vej ned af Ordrup Jagtvej, passerede jeg et af mine favorithuse der. Det er nummer 102, og det viser sig så ved lidt kig på det gode net, at det indtil for nyeligt var til salg – Derudaf kan ledes, at det er bygget i 1919, er 231 kvm bolig og 106 kvm kælder, har 8 værelser og kostede på sluttidspunket 4. februar 2008, 12.500.000,- kr.

2 tanker om "Et favorithus"

  1. Perle – Det er dødlækkert! Men det er langt fra at være det fedeste, af mange smukke huse herude og det er faktisk ikke ret stort i forhold til mange andre. Men du har helt ret. Jeg kan også blive helt svimmel, når jeg tænker på, hvad der skal hives til huse for at sidde i og vedligeholde disse “kasser”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.