Den blev hentet idag

Postmand Per, havde åbenbart været der igår, så idag var jeg afsted på cyklen i det fine vejr for at hente den nye mobiltelefon. Den er nøjagtig lige så genial som den er smuk. Så jeg er meget glad og har siddet og leget med den. Nu skal jeg så igen have styr på numrene, som af en eller anden grund ikke føres over, heller mellem 2 Nokiatelefoner. Men det er vel en del af charmen ved at få en ny…

3 tanker om "Den blev hentet idag"

  1. Helle – Update! – Jeg har lige fundet beskederne ihvertfald, der lå på telefonen, så dem kan jeg så tage nogen numre fra. Måske jeg også finder andre sjove ting på min vej rundt.

  2. Helle – Det troede jeg også! Men never mind, nu tager vi turen. Der går heldigvis længe imellem jeg skifter telefon. Denne gemmer både på telefon og simkort. Står du overfor en ny, så kan jeg varmt anbefale den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.