Vægtstatus minus 0,9 kilo

girl_on_scaleopt.gifDer var vejning her til morgen og der er røget lige knap et kilo. Underligt, for jeg troede altså, det var mere. Det føles mere og jeg tjekkede flere gange, men sådan var resultatet, og det kan jeg da også godt være tilfreds med, intet om det. Det går den rigtige vej, og vi tager “en runde” mere. En okay måde at starte dagen på :)

3 tanker om "Vægtstatus minus 0,9 kilo"

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Weekendstart

  2. Catarina – Tusind tak skal du have. Jeg er også glad for, at jeg endelig har fået “hul på bylden” og kommet i omdrejninger. Det er skønt, for nu kan det mærkes. Ja, jeg er klar over det med musklerne :) Jeg kan vist godt være tilfreds med det resultat, men troede bare, jeg havde tabt mere, fordi det føltes som mere. Dejligt du bemærker og skriver. Det bliver jeg meget glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield