16 år idag

Min elskede Garbomis fylder 16 år idag. Foto’et er taget igår, hvor vi råhyggede på sofaen (hun ligger på sofaryggen). Førhen blev føs’dage altid markert ved servering af rejer, men da hun ikke tåler dem mere, har hun bare fået masser af kram og kys.

4 tanker om "16 år idag"

  1. Tusind tak skal I have allesammen. Hun er verdens bedste misling, og jeg elsker hende meget højt. Hun holder sig flot, men desværre begynder jeg så småt at kunne mærke alderen trykke. Men jeg skal hilse og sige tak for alle de dejlige føs’dagshilsener ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>