Wow og uhm


Jeg elsker min caffe latte! Men jeg drikker som regel kun en daglig og nogengange to, går det vildt for sig. Det har noget med min vægttabsting at gøre til dels, men også det faktum, at jeg simpelten bliver dårlig, hvis jeg drikker for meget kaffe. At latter smager godt vidste jeg, men at det også kunne være kunst, fandt jeg først ud af idag – se selv:

2 tanker om "Wow og uhm"

  1. ENDELIG! – kan jeg kommentere… Så videoen til ende på jobbet, det er vildt hvad de kan gøre med den kaffe… Iøvrigt kan man roligt drikke latte, blot den er på skummetmælk ;)

  2. Suzanne – Ja det er vildt. Som jeg skriver, er det jo ikke kun p.g.a. kilo, jeg sparer på dem. Jeg bliver simpelthen dårlig af dem. Jeg laver dem med minimælk :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield