Forårsglimt


Et forårsglimt – træ i fuldt flor her udenfor – det varer ikke længe

Der er ikke meget forår i det her idag på nogen måde. Udenfor mine vinduer er det gråt, og her ligger jeg og snøfter, og snotter helt bogstaveligt. Den står på varm suppe, te, fjernsyn, søvn og forfra igen med et bad smidt ind, når det lige falder mig for. Man får det altid en smule bedre, efter et bad, men det er godt nok langt fra at være godt nok endnu. Jeg glæder mig over lejlighed og vægttab og at jeg trods alt forstår at hygge mig. Og om ikke andet, får jeg da bedrevet lidt her. Det er jo også hyggeligt og godt for noget ;-) – og så må jeg jo ikke glemme Garbo, der gør alt, hvad hun kan for at være deltagende :D

2 tanker om "Forårsglimt"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield