Mandagstema – Ovenfra

Ugens Mandagstema hedder “ovenfra” og det kan jo ikke være andet end min fantastiske udsigt. Eller jeg synes, den er fantastisk, og således godt nok. Den er foreviget i rigt mål efterhånden, men det er sjovt at se, hvor forskellig det kan se ud. Disse tre eksempler er alle taget i april 2007.

10 tanker om "Mandagstema – Ovenfra"

  1. Catarina – Nej jeg elsker min udsigt, det er sikkert og vist, og tak for roserne til fotos.

    Det er sørme godt, jeg har dig til at holde styr i min alder og tider – tusind tak – jeg skal rette 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


fire + 2 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>