Altanmøbler – en smutter

Desværre er der en fejl på den ene stol i sættet til altanen, så den kommer vi til at skulle ud og bytte – pokkers osse! Men det var ikke at garderer sig imod, for delen, der er defekt var pakket ind. Det er heller ikke en stor fejl, men dog en fejl, og når man først ved, den er der…. you know!

Nu når vi så er ved havemøblerne, må jeg vist heller lige minde om et tidligere indlæg, hvor jeg nævnte nogen meget flotte nogen af slagsen. Det kunne jo være, nogen skulle have nye og har pengepungen iorden 🙂

2 tanker om "Altanmøbler – en smutter"

  1. Hvor er de flotte – og tillykke med dem. Men de må jo være til at bytte, når der er fejl på.
    Yngste ønsker sig altanmøbler, så er det jo i Metro vi skal ud en tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.