Mine morgener på galopbanen

Er de bedste i verden. Imorges var jeg der så tidligt, at jeg så solen stå op over en dampende Ordrup Mose. Helt fortryllende. Dejlige heste så jeg også, og jeg fotograferede, men I må have tilgode lidt.

Min højre hofte er gået helt i selvsving – måske grundet forårets første cykeltur. Uanset har jeg hamrende ondt, og har måtte tage de stærke piller i brug. Så er bombet af dem også, så jeg trækker mig til sofaen og håber, der er mere energi imorgen. Men sålænge I venter på noget godt går det forhåbentlig…. Men sandt for dyden, er jeg dødtræt af mit helbred, det er ingen hemmelighed :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield