Jaguar XK Convertible


Det er efterhånden vist en dårlig holdt hemmelighed, at en af mine absolutte favoritter udi biler er Jaguar. Og når den endda er så smuk som denne, så måtte jeg fotografere den. Iøvrigt mødte Birgitte og jeg en magen til igår bare sølvfarvet ;-)

2 tanker om "Jaguar XK Convertible"

  1. Mette – Til den pris tror jeg ikke, du ville svine med hundehår, men hvad ved jeg. Måske denne og en mere til hundeture :D – men pyt, den bekymring har vi da så ikke ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield