Påskelørdag – Hellerup Waterfront

Hellerup Havnefront er godt nok imponerende og noget for sig. Så det synes jeg Birgitte skulle se. Hun synes også det var helt utroligt, men vi var enige om, at selvom vi havde pengene, ville vi aldrig bo der. Vi gik en tur i centret og så på butikkerne, og udenfor igen en runde. Som sidst var der da belæg for lidt fotos, men ikke nær så mange. Nu havde jeg fotograferet sidst. Vi blev enige om at tage kaffe derhjemme og så kørte vi hjem og hvilede lidt inden vi om aftenen skulle ud og spise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield