2. Påskedag – Strandvejstur med afstikkere


Usigten nordover fra Skodsborg mandag eftermiddag


Ishuset, hvor vi fik en vaffel med 2 kugler


Lige overfor ishuset ligger det gamle Skodsborg Badehotel, hvor der nu er boliger. Der er en til salg, hvis du skulle have lyst.

Efter vores frokost, synes vi, at vi ville køre en tur og endte med at køre en tur op ad Strandvejen til Skodsborg, hvor vi fandt et ishus. Vi spiste vores is og lurede lidt på mennesker og vandet. Vi var ikke de eneste, der havde fået den ide, så da vi var ved at gå var parkeringpladsen fuld, hvilket den langt fra var, da vi kom. Vi besluttede at køre videre, nu da vejret var så godt. Vi kom igennem nogen boligområder i Kokkedal. Det må bestemt være det område i Danmark med størst koncentration af grimme huse. Den ene klynge efter den anden af afskyeligt grimme ejendomme, fulgte os det næste lange stykke tid. Hver gang, vi troede, vi havde set det værste, kom der noget nyt. Vi skyndte os ud derfra, og kørte mod Vangede, hvor min veninde bor, og så gik vi en tur i Nymosen.

5 tanker om "2. Påskedag – Strandvejstur med afstikkere"

  1. Ã…hhh…det bringer minder…:-)

    Kokkedal? Er det ikke der millardæren Damgård (og storbarmede Anni, når hun ikke “afprøver” mere ydmyge forhold), har en “lyst”gård?
    😀

  2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » 2. Påskedag - Andeliv i Nymosen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *