For hulen….

Hvor er det godt (her kan du lytte til CD’en jeg hører)!! I stakken af CD’er, er jeg ikke nået så langt endnu, men de løber jo ingen steder, og denne hørte jeg faktisk også igår, men blev enig med mig selv om, at den tålte at blive hørt igen. De hedder Winger og har fået rigtig meget ros for deres musik, og det ikke uden grund, hvis du lytter. Kan du lide Whitesnake, som jeg lyttede til igår, kan du sikkert også rigtig godt lide dette – jeg kan ihvertfald. Tror jeg er inde i en rockfase :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield