Nøden lærer…. og hvordan er det

Som det vides har jeg været helt “hjemløs” siden de forbistrede hackere slog til. Jeg kan starte forfra, og det kan være det må blive enden på det og foreløbig starter jeg så forfra her. Jeg har også købt et nyt domænenavn, som jeg kan starte forfra på, hvis jeg beslutter at denne løsning ikke er nok. Men lige foreløbig er det med bare at have et sted at skrive nok. Jeg er så langt fra på plads her. Men det kommer lige så stille.

Desværre er jeg ret så svimmel og utilpas i de her dage og igår var jeg til bistættelse, og det var derefter, jeg blev dårlig. Så jeg holder lav profil. Skal ihvertfald være frisk til løb på lørdag.

0 tanker om "Nøden lærer…. og hvordan er det"

  1. Helle – Tusind tak. Ja det er dejligt. Det er jo lige til at få abstinenser af, ikke at have sin blog 🙂

    Selvtak for hilsen. Det går desværre i skrivende stund ikke bedre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.