Flere efterårsfarver og søndagssysler

Igår tog jeg mig god tid til at gå ned til banen. Lidt for god tid skulle det vise sig, for jeg mistede hestene til dagens Prøveløb i Paddocken. Lidt dumt, men jeg fik dem fotograferet på banen. Jeg sludrede med en hesteveninde på telefonen på vejen, det er nok derfor tiden skred for mig. Jeg tog bagvejen ind og skød lidt efterårsstemning på vejen. Jeg elsker mit nye kamera og at eksperimenterer og se, hvad der kan lykkes og hvad ikke. Noget af vinteren skal også gå med at nærstuderer brugsforvirringen, så jeg kan udnytte det fuldt ud. Men jeg har faktisk med held brugt de manuelle indstillinger også.

Dagen idag er sådan lidt sløv. Det er rigtigt efterår nu, og meget, meget mørkt her idag. Tændt lys og hele balladen. Jeg har som altid fotos, der skal ordnes og der skal ses løb på computeren senere og så står jeg simpelthen for at give hestene aftensmad idag. Og så gik den dag :) – Håber I får en dejlig søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield