Æbleflæsk med et tvist

Det er ikke så længe siden, jeg så et indlæg om flæsk og tænkte at jeg snart ville have æbleflæsk. Og det fik jeg så idag. Mine løg er stegt bløde og lækre sammen med et æble og en smule gul peber. Flæsket er jo bare stegt sprødt på en tør pande. Til fik jeg kartoffelkroketter (som blev sprøde og lækre i ovnen) og revet gulerod. Måske ikke helt traditionelt, men det smagte skønt. Retten hører jo egentlig til på Julebuffet’en, men den kan altså godt spises nu også!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweetCaptcha


CommentLuv badge