Comfort food – Tacos

Ovnen tændes på 180 grader ca. Lav salaten klar, her tomater, iceberg salat, tomater og fetaost. Put tacos i ovnen og hold nøje øje med dem og varm dem ca. 10 min.

Jeg skulle have noget let til aften, og jeg havde sådan set købt ind til, at skulle have de her tacos over Julen. Og det er faktisk rørende let. 1 løg, 1 fed hvidløg og 100g oksekød svitses på panden sammen med lidt karry og (her) garam masala (opskriften jeg støttede mig til brugte spidskommen, som er en af krydderierne i garam masala). Når løg og kød er næsten mørt kommes 1-2 spsk. kidneybønner ved. Rør alting godt rundt og tilsæt 1-2 spsk. tomatpure, 2 tsk. ketchup, en spsk. soltørrede tomater, 3-4 cherrytomater skåret i både, en anelse chili, lidt vand. Lad simre lidt,. til konsistensen er fast og tilsæt en anelse fløde (kan udelades eller brug evt. mælk). Simrer det sidste og fyldes direkte i de lune tacos. Severes med salaten ovenpå eller ved siden af.

Det var første gang i langt tid jeg fik de her, og det smagte særdeles skønt, og kan jo variereres meget med ingredienser både i tacos og i salaten. Det bliver ikke sidste gang, de kommer på menuen her.

4 tanker om "Comfort food – Tacos"

  1. Pingback: Vinterhimmel « Deborah's Food and something

  2. Pingback: Mexikansk frokost « Deborah's Food and something

  3. Pingback: Deborah's food and something

  4. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweet Captcha

CommentLuv badge