Den sene frokost

Jeg sov relativt længe idag. Altså for mig længe, og jeg var egentlig ikke sulten, da jeg vågnede. Det blev jeg selvfølgelig også fordi jeg så ingen morgenmad fik heller. Jeg lavede ovensiddende salat til mig selv. Dagen er gået under dynen på sofaen med den bærbare og fjernsynet kørende.

Jeg er forsigtigt optimistisk med hensyn til helbredet, men skal alligevel have en snak med lægen om et par ting. Nu er det snart tid til aftensmad som også bliver sen.

En tanke om "Den sene frokost"

  1. Pingback: En ravnemor « Deborah's Food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield