Mandagstema: Fugle

Mandagstema’et er fugle. Ikke fordi det er et emne, jeg gør det voldsomt meget i, men jeg har da lidt på den konto. Da jeg var i Krokodille Zoo med min veninde på Falster august/september mødte vi den smukkeste fugl, jeg næsten kan mindes at have set, lige bortset fra de store Ara papegøjer i flotte farver. Det her er en Bjerglorie (Trichoglossus moluccanus). Se flere fortolkninger her.

9 tanker om "Mandagstema: Fugle"

 1. @nemonen – Den er uhørt smuk og en af de mest farverige i verden.

  Malys Krok – *S* Det tror jeg du har helt ret i. Kunne ellers være kærkomment på sådan en grå og trist vinterdag!

  Petunia – Ja er den ikke fin 🙂 Jeg kunne heller ikke løsrive mig fra den.

  Gunhild – Tusind tak skal du have. Det var svært at tage dårlige fotos, af noget så smukt.

  Loise – Selvtak 🙂 – og tak for roserne. Dejligt du kom forbi, og på forhåbentlig gensyn.

  Sommertid – Den var helt fantastisk, og kom ret tæt på, for den er blevet sådan et kæledægge. De har kun ham dernede nemlig. Han bor sammen med to gigantiske krokodiller. Også tak for roserne til dig.

 2. ÅÅ. så fargerik og flott! En slik dukker nok ikke opp på fuglebrettet. i så fall har den rømt eller jeg drømt. 🙂
  -Margit-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.