Mandagstema: Lille/stor

Mandagstemaet er lille/stor. Valget var ikke svært, selvom jeg kunne have taget et andet udgangspunkt, så var dette det første, jeg tænkte på. Måske også fordi, jeg så “Into the pride” igen igår. Udover hestene, er der nok ikke noget, jeg er vildere med end katte. Både de små og de store. Her er det nogen meget, meget store kattemødre med deres små løvebørn. Et fantastisk dyr synes jeg, og smukke. De her er fanget i Zoo i København den 30. september sidste år. Du kan se andres fortolkning her.

6 tanker om "Mandagstema: Lille/stor"

  1. Randi’s tanker – Ja det synes jeg da, de er. Og kan man ikke nyde i virkeligheden, er det da altid noget, man kan på fotos. Også god uge til dig.

    Melusine – Tusind tak!

    Gunhild – Ja er de ikke fine 🙂 Også god dag og uge til dig.

    Woman-hood – Tak Lisbeth, i lige måde 🙂

    Nusse – Tusind tak og i lige måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *