Trang til indehygge

Det blev ved med at sne igår, og jeg tror også meget af natten. Her til morgen stormer det godt, er hundekoldt og alt er dækket af sne. Bilen? Den er godt begravet, og det får den lov at blive ved at være. Far havde luftet ide om, at vi skulle ud og kigge på et nyt automobil idag, men vejrsituationen har ligesom gjort, at den relativt unødvendige tur, som let kunne blive decideret ubehagelig, er udsat til vejrgudernes rasen har lagt sig.

Den eneste trang jeg har idag, er den til indehygge, sofa, varm te og masser af C.S.I. og N.C.I.S. – jeg klager ikke, og er glad for, jeg ikke skal prøve at kæmpe mig nogen steder hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.