Mandagstema: Leg/Legesyg


Ugens tema er Leg/legesyg. Det var som ofte helt klart for mig, hvad jeg ville vise på mit Mandagstema. Heste kan skam også være legesyge og her er det min yndling Finish First, der går helt i selvsving over en omgang vand og mudder. Og hvad bedre end at sparke og grave i vandet så mudder og vand står en om ørerne? Han hyggede sig gevaldigt, og jeg kunne så selv døje med at få gjort ham ren bagefter. Det gjorde jeg nu hellere end gerne!

12 tanker om "Mandagstema: Leg/Legesyg"

  1. Kan du huske at man ikke måtte hoppe i vandpytterne, da man var barn? De voksne sagde af en eller anden uforståelig grund “NEEEJ! Ikke hoppe!”

  2. Tusind tak allesammen. Det glæder mig, at I kan lide fotos af min elskede Finish. I skulle have set det. Guld værd :) Og jo jeg kan sagtens huske det med at hoppe i vandpytter, da jeg var barn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield