Mandagsmode

Jeg er lidt træt i betrækket, men det kan ikke nytte! Jeg skal i byen og handle og så skal jeg hjem og lave boller i karry til min nevø, som kommer senere. Tro det eller lad være, det sner igen!

For at gøre det hele lidt mere perfekt, så har min tandlæge selvfølgelig lukket i vinterferien, så jeg håber, jeg kan holde tandpinen stangen til hun kommer tilbage! Fingers crossed please!

6 tanker om "Mandagsmode"

 1. Suzanne – Jeg ELSKER også boller i karry! Så endnu et punkt, hvor vi er ens :D

  Og det med sneen – selv overoptimistiske mig, er ved at være træt af sneen – og det siger sgu ikke så lidt ;-)

  Tandpinen holder stand eller pause, og det skal den helst til tanddoktoren er tilbage. Men tak, du har helt ret, det er stygt at have tandpine.

 2. Altså sneen er vi så også enige om, jeg eeeeelsker sne – det giver det dejligste lys i en mørk tid, men efter knapt 2 måneder med frost, snesplat og mere sne, gule tissepletter og hundehømhøm, som folk ikke gider at samle op, fordi de ikke vil ud i sneen, så har jeg fået NOK!

  Jeg vil have påskeliljer, den helt specielle duft når solen begynder at varme landet op, friste knopper på træerne, fugle der pipper lykkeligt og bygger rede og og og… så vil jeg dælme også gerne være fri for at tonse rundt i sneen, når jeg lufter Kayza ;)

  Krams

 3. Øv! snyd! Jeg måtte ikke få plakater op, fordi jeg havde et værelse med skrå trævægge :(

  Ja for pokker og lidenskaben for et specifikt dyr, og så er det jo reelt lige meget om det er hest eller hund – vi forstår hinanden fordi lidenskabet for dyret er så intenst :o)

  Jeg tror lige jeg lurer det der sommerdrøm… Jeg kan næsten ikke vente mere, på det punkt er jeg altså en ægte løve, sol og sommer er bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield