Egofest, Voksencool eller…?

Det kan du finde ud af på Emilia Van Hauen’s hjemmeside med en lille test, og samtidig se, hvordan du kan bruge det fremover – sådan kort.

Jeg tog den og var Egofest og således i bås med både Caroline Wozniacki og Klaus Riiskær – hm! :) Nu er det jo helt hypotetisk, for den her test fokuserer på arbejde, og eftersom jeg ikke arbejder, så holder den jo ikke rigtig. Så jeg tog den mest for sjov, men for dig der arbejder, vil den nok give et mere realistisk resultat. Der sker ihvertfald ikke noget ved at prøve.

Bortset fra testen, er der mange dejlige artikler, om meget forskelligt. Jeg har lige læst Lykken er et valg – dit valg, som jeg synes, er rigtig god. Derudover har Emilia også en blog.

4 tanker om "Egofest, Voksencool eller…?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *