Egofest, Voksencool eller…?

Det kan du finde ud af på Emilia Van Hauen’s hjemmeside med en lille test, og samtidig se, hvordan du kan bruge det fremover – sådan kort.

Jeg tog den og var Egofest og således i bås med både Caroline Wozniacki og Klaus Riiskær – hm! 🙂 Nu er det jo helt hypotetisk, for den her test fokuserer på arbejde, og eftersom jeg ikke arbejder, så holder den jo ikke rigtig. Så jeg tog den mest for sjov, men for dig der arbejder, vil den nok give et mere realistisk resultat. Der sker ihvertfald ikke noget ved at prøve.

Bortset fra testen, er der mange dejlige artikler, om meget forskelligt. Jeg har lige læst Lykken er et valg – dit valg, som jeg synes, er rigtig god. Derudover har Emilia også en blog.

4 tanker om "Egofest, Voksencool eller…?"

  1. ThinkingSpace – Der står jo intet om på hvilken baggrund testen er lavet. Men som du siger, så er den da meget sjov, men resultatet afhænger af mange ting.

  2. Jeg er åbenbart Co-creation. Sjov test, men som med de fleste andre simple teste, tror jeg, at resultatet afhænger meget af, hvilket humør man lige er i og om man er afslappet eller arbejdspresset. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.