Påskepakke Klar

Så har jeg pakket ind og gjort ved til årets Operation Påskeglad. Desværre opdagede jeg, at det indpakningspapir, jeg troede, jeg havde ikke var tilfældet. Så det der kom på, var en anelse Julet :( Jeg håber, indholdet tæller og jeg bliver tilgivet. Næste år må jeg sørge for at indkøbe noget Påskepapir eller i det mindeste neutralt indpakningspapir.

Jeg synes, jeg fandt en sød ting, som jeg faktisk gerne selv ville have haft, men eftersom det var den sidste af slagsen, så …. :) Håber den bringer glæde min Påskepakke.

6 tanker om "Påskepakke Klar"

 1. Hi Deborah !

  JEG var den heldige – har netop i dag modtaget en dejlig påskepakke fra dig med de sødeste små kyllinger i æg, er allerede på vej ud i haven for at finde grene at hænge dem på. Og så en STOR pose Haribo Lakridsæg – mums, lige til en fredag aften….
  1000 tak til dig fra mig (som desværre hverken har blog eller website).
  Om mig ellers : bor på landet, har gotlandske pelsfår, strikker og spinder meget og holder også af kunst og kunstudstillinger!
  GOD PÅSKE

  Gitte

 2. Hej Gitte

  Det var DEJLIGT at høre, at du blev glad for pakken. Så er det som det skal være. Også rigtig god Påske til dig. Ja jeg synes også de små æg med kyllinger var søde. Og jeg ELSKER selv lakridsæg! :)

  Deborah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield