Påskeglæder


Neptune på folden, lige inden jeg blev syg

Endelig ser det ud som om, jeg er ved at blive så frisk, at der er udsigt til stalden og “Neppe” lige straks. Når jeg siger lige straks, taler jeg om lørdag. Jeg må lige passe på, og være sikker på, at jeg nu også er frisk nok. gør jeg ikke det, så kan det hurtigt give bagslag. Men jeg glæder mig til at komme derned igen. Vi har jo også lidt småting, vi skal have ordnet inden staldrundgangen på mandag.

Nu vil jeg holde Påske og lidt vågeblus her sålænge. Rigtig god Påske.

2 tanker om "Påskeglæder"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield