Mere venindemøde


Sandie, Knickers (IRL) og Sarah på banen idag

Jeg gik til Apotektet. Der var ligesom ikke andet at gøre, for cyklen er flad igen og jeg nægter at bruge en øre mere på den gamle cykel. Så jeg gik. Fik mine substitutpiller og gik op til banen for at møde min veninde Sandie, som kom ind med to heste. Mere om det imorgen, for jeg er træt, og har stadig ondt over det hele. Men det var rart nok at være et smut ude i det gode vejr. Håber I har haft en god dag.

6 tanker om "Mere venindemøde"

    • Tak Catarina, men det er ikke mit eget foto. Så snart jeg får oveskud, kommer der et nyt, men jeg kan også godt lide det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.