God Weekend!


Lennart Hammer på Attention Please, Nicolaj Stott på High Flyer og Kim Andersen på What An Angel på Klampenborg den 24. maj

Solen kommer og går og indimellem er det så mørkt, at jeg tror, det er midt vinter. For en gangs skyld, synes jeg, at jeg skal HIIIIVE mig selv op i nakkehårene for at komme afsted til løb. Men ved også, at jeg nyder det, når jeg først er der. Ikke helt på toppen føles jeg, og det er ikke godt. Vi får se, nu vil jeg ihvertfald forsøge at gøre mig klar og ønske jer en god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield