Meget lang, meget varm dag


Et af flere motiver fra min fotoekskursion idag

Det har været en lang, lang og meget varm dag idag. Og jeg troede (som ofte), at jeg kunne nå at skrive om den. Jeg har også siddet og ordnet fotos, men jeg sidder ganske enkelt og falder i søvn. Jeg var oppe klokken 5 i morges, og jeg har gået, hvad der føles som flere mil. Så I må få hele historien i morgen, og så vil jeg gå i seng og sove nu. Foreløbig ønsker jeg god weekend.

2 tanker om "Meget lang, meget varm dag"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield