Mandagstema – At slappe af/afslapning

Mandagstemaet (bloggen er desværre nedlagt) er at slappe af/afslapning. Ingen slapper mere af, end en kat, når den endelig gør det. Eller rettere, ser så afslappede ud, for de er jo også på vagt. Men jo mere trygge, jo mindre på vagt. Garbo er ihvertfald meget afslappet, når hun er faldet omkuld. Dette er et af mine favoritfotos af hende, som viser, hvor sød hun ser ud også når hun sover.

14 tanker om "Mandagstema – At slappe af/afslapning"

  1. Håller med dig. Ingen kan ser mer avslappnad ut än en katt. Ibland när jag tittar på min katt, så önskar jag att jag själv vore katt. Tänk att få ligga där med tassarna i vädret och inte ha några som helst bekymmer (utom när är det mat nästa gång?)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *