Niklas’ Pasta med Gremolatakylling


Pasta med Gremolatakylling – en skøn ret, til hverdag og så galt gæster

Pasta medGremolatakylling var på menuen her idag. Jeg så Niklas lave det, fordi jeg havde optaget det, og det så bare godt ud. Kyllingen og de fleste ingredienser havde jeg. Indkøb bestod af 3 økologiske citroner, økologisk fuldkornsspaghetti og kruspersille. Denne ret er helt utrolig hurtig at lave og den smager bare godt. Kan i høj grad anbefales, og bliver en ny favorit her. Bon Appetit. Niklas’ version er til 4 personer, her er hvad jeg brugte til en person.

Pasta med gremolatakylling (1 person)

175 g kyllingebryst – gerne majskylling eller anden god kvalitet
1 spsk. olivenolie
30 g fetaost
1 spsk. ristede pinjekerner
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
skrællen af ½ økologisk citron
125 g økologisk fuldkorsspaghetti

Forglemmelse:

Der skulle have været smidt 50 g ærter i til sidst. Det glemte jeg, og vidste der var noget, jeg havde glemt. Jeg savnede dem ikke, men er sikker på, at de vil smage godt i retten. De kommer med næste gang.

Min note: Weightwatchers værdien for denne ret er 13 points, og det er en del. Den kan sagtens reduceres, ved at bruge mindre mængde kylling (jeg kunne sagtens have nøjedes med halvdelen) og minde olivenolie, ligesom fetaostmængden også godt kan reduceres. Jeg havde ikke regnet så meget på forhånd, og det viser sig (igen), at det skal man altså. Så jeg er lidt over i points idag, men har til gengæld været ude og cykle. Så det går!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweet Captcha

CommentLuv badge