Vegetarisk platte

Jeg havde jo ingen strøm, så det var lige om, at finde opfindsomheden frem, hvis ikke det skulle være rugbrødsmadder. Det vil sige, jeg havde kabeltromlen fra underboen, og jeg har også en mikroovn. Så jeg lavede en bagt kartoffel i den og så viste det sig, at jeg faktisk havde ret mange lækkerier i køleskabet, da jeg fik kigget efter. Så det blev til salat, avokado, fetaost, hummus og tzatziki. Lyder nok lidt forvirrende, men det smagte nu godt nok! Man må jo sno sig i sådan en situation. Hummus og tzaziki har jeg købt i Irma.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield