Fredag

Jeg holder weekend tidligt, og slapper af. Og det i den grad. Jeg vågende meget tidligt, og smuttede på sofaen, hvor jeg så faldt i søvn igen og sov til klokken 11!! Jeg kan ikke huske, hvonår jeg har sovet til klokken 11. Men jeg er også stadig mat i sokkerne og hovedet har det ikke særlig godt. Men nu tager jeg det meget stille i dag, og så håber jeg, at jeg er frisk til i morgen, hvor jeg har planer. Men det hører I nærmere om, når vi når så langt.
Foreløbig ønsker jeg jer en god weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


+ 8 = ti

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>