Endnu en smuk dag

Jeg fik mig slæbt i seng til civiliseret tid i går. Det gør altså en stor forskel, nu hvor det er mørkt som graven når man skal ud af fjerene. Jeg præsterede endda at vågne før, jeg blev vækket. Der tidligt, og så mørkt, er det jo helt umuligt at forudsige, hvad dagen bringer vejrmæssigt. Det eneste, der kunne gøres, var at lure på termometeret, og det varslede varmt, varmt tøj og det uldne undertøj – så meget var helt sikkert. Vel udenfor kunne jeg så konstatere, at temperaturen havde været enddnu længere nede og de automobilkørende, havde isskrabning som første opgave. Senere på dagen, da det blev lys afsløredes en smuk blå himmel, hvor de smukke efterårsfarver præsenteres helt perfekt. Ganske som dagen i går, hvor jeg var på tur.

Den nye cykel transporterede mig fint ned i stalden, hvor jeg var først ankomne. Det er superhyggeligt, at nusse rundt der tidligt og fodre hestene i relativ stilhed. Det synes jeg, er noget af det bedste. Ellers synger det hele lidt på sidste vers.. De fleste heste er taget på vinterferie, og på lørdag er det sidste løbsdag. Så det betyder, at man kan tage det i den grad med ro. Det er så også meget godt.

På vejen hjem var jeg lige forbi banen, hvor jeg vidste, at min veninde var med et par heste. Især en var interessant – Dustin. Og han skulle gå et lille arbejde. Jeg fik æren af at trække ham før og efter. Så det var dejligt og god motion for mig, for han gik godt til. Men jeg nød selskabet som altid.

Resten af dagen har jeg brugt her, og bare hygget mig. I morgen er endnu en dag, men den skal bare tilbringes her. Vi får se, hvor meget jeg når af de planer, jeg har. Det skal jeg fortælle i morgen.

6 tanker om "Endnu en smuk dag"

 1. Nej netop! Du nævnte ikke jul, så hvis du *mangler* noget at stresse over efter at sæsonens sidste løb er slut og hestene tager hjem eller hvor de nu tager hen, så har jeg et forslag: Hold jul! Men du må helt selv vælge 🙂 Nu, hvor det bliver hurtigere mørkt og der kan være dage, som ikke inviterer til en spadseretur, dage hvor der ikke er arbejde, så ville det være en mulighed at prøve nye opskrifter, sundere mad på de grøntsager, som man kan få om efteråret (især rødkål, æbler og gulerødder, appelsiner, dadler, mv.) Herhjemme er der så meget, der trænger til at blive gennemset, sorteret, smidt ud og det synes jeg går lidt bedre på en regnvejrsdag 🙂

  • Okay, det var sådan du mente. Jeg giver dig helt ret. Hvis der er noget, der kan stresse en fuldstændig, så er det Jul. Jeg prøver da, at lade det glide af. Måske jeg slet ikke holder Jul i år, men tager væk. Vi får se. Men ellers har du helt ret, så er der tid og overskud til at få bunkerne på skrivebordet væk og eksperimentere med dejlige retter i køkkenet. Og så har jeg jo lige købt Meyers Bageri, og nogle brød derfra skal bestemt også prøves.

 2. Det kan nemt blive lidt stressende at holde jul 🙂 Jeg håber du får lejlighed til andre oplevelser, selv om det er sidste løbsdag. Hvad betyder det at “gå et lille arbejde” – jeg læser det som at hesten har brug for at motionere. Gik du ved siden af og trak den?

  • Nu har jeg læst igen, og jeg kan ikke se, hvor jeg nævner Jul??? Men ja det kan da meget let blive stressende.

   At gå arbejde betyder at hesten går stærkt. Normaltvist er det bare nede på banen og “cantre” en omgang eller måske 1½-2 afhængig af hesten og trænerens ordre. Men går de arbejde, så er der fart på. Så det er det, der ligger i det. Og ja det er for at træne hesten, og se, hvor den er henne i sin udvikling og form.

   Jeg trak hesten rundt inden den skulle ned og på banen og bagefter, og ja jeg gik ved siden af den.

 3. Godmorgen min ven.
  Her er så en lille hilsen som du efterlyser. Smukt – smukt træ, efteråret har nu nogle fantastiske farver.
  Kig på nettet og se de meget søde engle, jeg talte om i går. Jeg er sikker på, det lige er dig. De hedder Willow Tree…..
  God dag fra Karin

  • Tak for hilsen, som jeg sætter stor pris på. Ja det er nogle ganske fantastiske farver der er lige nu. Dyrehaven er fuld af dem og smukke træer, og det bliver jeg aldrig træt af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.