A – Afslutning


Kim Andersen gør sit ridt færdigt på Megablast og vinder løbet 9. oktober

Jeg så bogstavleg ovre hos Mette og synes også, jeg ville prøve det. Jeg har valgt ordet Afslutning.

Afslutning, er det danske ord for noget, vi taler meget om i Galopsporten – Finish eller en finish. At ride en finish, og være god til det, er uhyre vigtigt som jockey, og nogle er helt bestemt bedre til det end andre, og nogen er fantastiske.

.

9 tanker om "A – Afslutning"

    • Jeg undre på, hvorfor du synes, det var vanskeligt at få smidt en kommentar?? Jeg har ikke hørt noget fra andre. Men vil da gerne høre, hvis der er et problem. For jeg vil jo gerne have kommentarer, og det skal ikke være besværligt. Men desværre er en vis sikkerhed nødvendig.

      Tak for rosen til mit foto. Det glæder mig, du synes om det.

  1. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield