Fristelser

Tjah, egentlig skulle jeg slet ikke gå ind i boghandlen,, når der er udsalg. Som jeg vist har nævnt før, så bugner min reoler, og jeg har bøger i kælderen, som jeg ikke fået op endnu, og som jeg ikke engang har plads til. Det ender vel med bunker på gulvet. Nej det gør det ikke, men ….

Desværre har jeg jo mistet mit læsegen, når vi taler romaner. Jeg var ellers typen, der slugte en roman på en dag i gamle dage. Men for snart en del år siden opdagede jeg, at jeg simpelthen ikke kan koncentrere mig nok til det mere. Det er den eneste forklaring jeg har. Jeg kan simpelthen ikke. At noget var ravende galt opdagede jeg, da jeg første gang prøvede at læse den sidste Harry Potter bog. Jeg elsker Harry Potter, og har læst alle de andre med stor fornøjelse. Men jeg fik ikke læst den. Siden har jeg forsøgt igen, og resultatet var desværre det samme. Så romaner køber jeg ikke flere af. Men min store svaghed er kogebøger. Dem fandt jeg to af: Janes Køkken – af Jane Aamund (indbundet) til 30,- kr. og Den Dovne Kok af Inge Skovdal også til 30,- kr. Sidste bog jeg købte, var en jeg havde kig på allerede, da den kom frem De Kongelige Heste – af Eva Nitschke (indbundet) til 99,- kr. – som det ses, har den kostet 400,- kr. Så det var virkelig et fund for en hestefreak! :-)

Som jeg sagde til en anden, der helst skal have bind for øjnene og næsten spærres inde, når der er bogudsalg, så var der masser af flere fristelser. Det er ligemeget om vi taler kogebøger, babybøger, livstilsbøger, havebøger, romaner og meget meget mere. Kig selv kataloget her.

6 tanker om "Fristelser"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield