Scandinavian ABC – O


Otto, mig og Anciba juni 1996


Otto juni 1996

Vi er nået til O i bogstavlegen og O er for mig = Otto (Columbian Friend (USA) – Galite (FR)). Otto er selvfølgelig en hest. En meget smuk og meget charmerende hest.

Derudover var han (før jeg mødte ham) en dygtig galophest, der løb på distancen 1000-1600 m og så var han hingst. Jeg skriver var, for jeg går ud fra, at han ikke er hos os mere. Hvis han lever er han så ( i galoptermer) pr. 1/1-11 fyldt 30. Og ellers gør han det 27/4. Jeg kendte hans ejer, og hvordan det egentlig kom sig, husker jeg ikke. Men jeg mener, jeg mødte ham hos Desmond Scarlett (tidligere jockey og siden træner) og jeg blev så inviteret til at se Otto. Og så var jeg solgt.

Hans søde buddie Anciba (en araberblanding) var simpelthen også noget af det kæreste. Ham er jeg helt sikker på ikke er hos os mere, for han havde allerede dengang et meget dårligt helbred og var også ældre end Otto. Jeg mener, at jeg har hørt, at han er gået bort Otto, men jeg er ikke sikker. Så ved du det, så lad mig lige vide. Men jeg er rigtig glad for den tid, jeg fik med de to skønne heste. Otto er ikke meldt død hos Dansk Galop, men derfor kan han sagtens være det alligevel.

6 tanker om "Scandinavian ABC – O"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield